top of page
image.png

Pontosan mit ad Önnek a Seguro Consulting?

Egy olyan csapattal segítjük vállalkozása működését, amiről a legtöbb cég csak álmodik. Tulajdonképpen csak nyűgöt veszünk le az Ön válláról, és tehermentesítjük mindazon feladatok alól, ami a "szükséges nehézség" a vállalkozás működésében. Csak azt az időt és energiát takarítjuk meg Önnek, amit a termékére vagy szolgáltatására fordíthat.

Minden olyan feladatot leveszünk a válláról, ami nem az Ön szakmájához és tudásához kapcsolódik, hanem a vállalkozás pénzügyi, számviteli, működési feladataihoz, költségeinek optimalizálásához, piaci megjelenéséhez. Ön koncentráljon a termékére, vagy szolgáltatására, a Seguro Consulting pedig biztosítja ehhez a vállalati környezetet.

30+

50+

10+

Év

tapasztalat

Aktív 

Partner

Működési

terület

100+

Sikeres

projekt

the team
image.png

SEGURO

, mint biztonság... Ön biztos lehet abban, hogy a hatályos törvényi keretek között, de azok messzemenő ismeretével és rugalmasságával, szakmailag kiválóan felkészült csapattal kezeljük vállalkozása pénzügyi, gazdasági feladatait, és piaci jelenlétét.

image.png

CONSULTING

, mint tanácsadás... A legtöbb vállalkozásnak van egy jó terméke, vagy szolgáltatása, de a céges működés nem feltétlenül átgondolt és emiatt nem biztos, hogy gazdaságos. Ezt a kérdést megvizsgáljuk, és rendbe tesszük. Így lesz igazán hatékony az összkép.

Empower
Growth

CSAPATBAN GONDOLKODUNK, OPTIMUMRA TÖREKSZÜNK

Ön azt és csak azt a modult választhatja tőlünk, amire igazán szüksége van. Könyvelés? Bérszámfejtés? Pályázatok lebonyolítása? Szakmai tanácsadás? Működési monitoring? Költségoptimalizálás? Struktúra átvilágítás? Arculattervezés? Online megoldások? Szoftverek? Bármi. Akár külön külön, akár komplexen összehangolva. Ön dönt, mi segítünk.

bottom of page